Oeps: Paris Hilton deelt foto’s van bruiloft en vergeet iets heel belangrijks

Typisch Paris.

Onlangs stapte socialite Paris Hilton in het huwelijksbootje met Carter Reum. Op haar Instagram deelt Paris prachtige beelden van de jaloersmakende bruiloft, maar gaan de reacties niet alleen om de prachtige Oscar de la Renta trouwjurk…

That’s hot

Wie Paris Hilton zegt, zegt ook glamour. Niet zo gek dus dat haar bruiloft op en top glamour was. Van de prachtige locatie tot de veelbesproken jurk en een camera crew om alles goed vast te leggen, aan alles werd gedacht. Enne, die jurk is er zeker eentje die je niet mag vergeten. Deze is namelijk met de hand gemaakt en dat heeft maanden geduurd.

Paris is natuurlijk Paris en post op haar social media een heleboel foto's van de bruiloft en de prachtige jurk. Ook wat andere kiekjes komen naar voren. Maarre, vergeten we niet iets? Precies, haar husband!

Fans op Twitter gingen los over de foto's. Zo schrijft er iemand: 'Obsessed met Paris Hilton, omdat ze niet één trouwfoto met haar man plaatst.” Gelukkig duurde het niet lang voordat hubby Carter Reum op haar Instagram-account pronkt en deelde ze dit zoete kiekje.

Kim Kardashian

En, wie spotten we daar? Niemand minder dan voormalig BFF Kim Kardashian is ook op de bruiloft. Gehuld in een zwarte bodycon dress, straalt Kim als nooit tevoren. We zijn benieuwd of andere old party friends Nicole Richie, Amandy Bynes, Britney Spears en Lindsey Lohan ook uitgenodigd waren… Of is het een gevalletje TTYN?

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws