Trijntje bevestigt deelname aan Songfestival

De geruchtenmolen draaide dit weekend overuren over de deelname van Trijntje Oosterhuis aan het Songsfestival, nadat er...

Lees ook

De geruchtenmolen draaide dit weekend overuren over de deelname van Trijntje Oosterhuis aan het Songsfestival, nadat er Anouk een balletje over opgooide tijdens de College Tour. Nu is het hoge woord er eindelijk uit: Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival 2015.

Bevestiging

Trijntje heeft haar deelname zojuist bekend gemaakt in het Radio 2-programma Gouden Uren. “Het is flauw om te zeggen dat ik het Eurovisie Songfestival nu wel leuk vind, maar Anouk heeft er echt een ander daglicht op laten schijnen”, vertelt ze aan dj Daniel Dekker. “Opeens is het een eer om te gaan. Je kan met trots je land vertegenwoordigen. Anouk heeft dat opnieuw op de kaart gezet”, vervolgt ze.

Traincha

De zangeres zal een nummer ten gehore brengen dat Anouk heeft geschreven. “Daar ben ik heel blij mee. Het is een heel onverwacht nummer. Dat is ook een van de redenen dat ik dit wilde doen”, vertelt ze. “Het is een goed liedje en met haar steun durf ik het wel aan.” De zangeres zal het podium betreden onder de artiestennaam Traincha. Ook op de website van Trijntje is haar artiestennaam al aangepast naar de internationale naam Traincha.

 

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook