Snooki pronkt met trouwring

Snooki heeft op Instagram haar trouwring met de wereld gedeeld. Ook de ring van haar man Jionni LaValle is op de foto te...

Lees ook

Snooki heeft op Instagram haar trouwring met de wereld gedeeld. Ook de ring van haar man Jionni LaValle is op de foto te zien. De Jersey Shore-ster stapte zaterdag met Jionni in het huwelijksbootje en deelt sindsdien iedere dag wel iets van de bruiloft met de wereld.

Diamanten ring

De ring van Snooki bestaat uit drie kleine ringen die zijn bedekt met diamanten en bijeen worden gehouden door een grote edelsteen. Ook manlief Jionni loopt met een glinsterende trouwring rond. Anders dan gebruikelijk is bij mannen, is ook zijn ring flink voorzien van diamanten. Bij de Instagram-foto maakt Snooki ook meteen van de gelegenheid gebruik om haar juwelier te bedanken voor de sieraden.

Nicole LaValle

Zondag liet Snooki op Twitter al weten dat ze de naam van haar man heeft overgenomen en nu officieel Nicole LaValle heet. Tijdens haar doorbraak in Jersey Shore ging Snooki nog als Nicole Polizzi door het leven. Snooki en Jionni (27) verloofden zich in maart 2012. Samen zijn ze de trotse ouders van de tweejarige Lorenzo en Giovanna Marie van twee maanden.

Beeld: Intagram

Laatste nieuws

Zie ook