De makeover van de Geordie Shore girls

Ze zijn bekend van de serie waarin het alcohol en vette eten je om de oren vliegt, maar inmiddels hebben de hoofdrolspel...

Lees ook

Ze zijn bekend van de serie waarin het alcohol en vette eten je om de oren vliegt, maar inmiddels hebben de hoofdrolspelers elk een eigen personal trainer en is het squats, boksen en touwtje springen wat de klok slaat. Zien: de makeovers van de vrouwen uit MTV’s Geordie Shore!

Lifestyle

Vicky zweert bij een healthy lifestyle en sport er nog steeds vrolijk op los. Ook heeft ze haar borsten laten vergroten van een cup B naar een cup D. Regelmatig post ze nog foto’s op haar Instagram van haar oude figuur, om anderen eraan te herinneren dat sporten en gezond eten veel fijner is dan dagelijks drank en fastfood. Alcohol had ook een slechte invloed op Charlotte (die de serie gaat verlaten, snik). Inmiddels heeft ze een strak en afgetraind lijf, te danken aan een personal trainer en dat laat ze graag zien op social media. Ook Holly ging in een mum van tijd van volle vrouw naar een super strak lijf. De meiden zijn zelfs zo succesvol in hun makeover dat zij hier hun nieuwe carrière van maken. En Sophie, die niet meer in de serie te zien is, sport tegenwoordig veel vaker en probeert zo gezond mogelijk te leven. Bekijk de before and after foto’s van de Geordie Shore meiden hieronder!

Vicky Pattison


Sophie Kasaei


Holly Hagan


Charlotte Letitia Crosby


Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook