Het dramatische optreden van Mariah Carey

Het kerstconcert van Mariah Carey in New York verliep niet zonder problemen. De 44-jarige zangeres verloor tijdens haar...

Lees ook

Het kerstconcert van Mariah Carey in New York verliep niet zonder problemen. De 44-jarige zangeres verloor tijdens haar performance een schoen. Toch was dat zeker niet het enige wat mis ging…

Dramatisch

Tijdens haar optreden had Mariah ook last van wat technische problemen. Haar microfoon deed zijn werk niet goed en tijdens het nummer Hero viel haar oortje uit, waardoor ze halverwege moest stoppen. “Serieus? Sorry, cut!”, riep ze verontwaardigd. Vervolgens verloor ze een schoen, waardoor ze op één blote voet over het podium liep.

Als klap op de vuurpijl rolden de tranen tijdens het nummer All I Want for Christmas Is You: A Night of Joy and Festivity over haar wangen (heeft het te maken met de eerste kerst zonder Nick Cannon?).

Kritiek

Na haar liveoptreden tijdens de NBC Kerstspecial in het Rockefeller Center had Mariah nog heel wat goed te maken. Er was veel kritiek op het feit dat ze vals zong en de hoge noten in het kerstlied All I Want For Christmas Is You niet haalde.

Lees ook: Mariah Carey reageert op billen-foto Kim Kardashian

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook