Zien: Nikkie de Jager deelt oude video van K3-performance

'Ik dacht vroeger dat ik kon dansen en zingen', biecht Nikkie op.

Dat Nikkie de Jager een enorm groot talent voor make-up en beauty heeft, moge duidelijk zijn. Al was Nikkie er vroeger zelf van overtuigd dat haar talenten elders lagen, namelijk in de showbizz. Op Instagram deelt de beauty guru een oude video van een heuse K3-performance, waarin we haar dansend én zingend zien. Awh!

Zingen en dansen

“Denk je dat je mij pijn kan doen? Ik dacht vroeger dat ik kon dansen en zingen”, vertelt Nikkie in het filmpje. Vervolgens zien we een jonge Nikkie die danst en zingt op het lied De Wereld van K3. Enne, we moeten zeggen dat we haar moves wel behoorlijk impressive vinden. Zelf is de beauty guru niet zo overtuigd van haar zang- en danstalent. “Dit is wat we noemen een waanidee”, grapt ze bij de video.

Zo lief

Nikkie mag dan denken dat ze vroeger waanideeën had over haar zang- en danstalent, daar denken haar volgers heel anders over. “Love kleine Nikkie”, schrijft Romy Monteiro onder de video. “OMG!! Lieverd IK SMELT”, aldus Patrick Martens. “Ik vind dit zooooo lief”, “Nah queen, je deed het fantastisch” en “So cute“, klinkt het verder in de reacties.

Adele

Hoewel Nikkies droom om zangeres of danseres te worden niet is uitgekomen, ging onlangs wel een andere wens van haar in vervulling. De beauty queen mocht namelijk niemand minder dan Adele herself opmaken. “Ik ben enorm vereerd dat je bij me te gast bent”, liet Nikkie weten aan Adele. “Ik droom hier letterlijk al jaren van.” En ook Adele was excited om er te mogen zijn. “Zelfs mijn beste vriendin was heel enthousiast. Zij kijkt altijd naar je video’s”, vertelde de zangeres. A-ma-zing!

Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws