Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hold up: UGGs zijn terug van weggeweest

Je favoriete laarzen uit 2004 zijn weer helemaal hip.

UGGs

Het is 2004. Je hebt je favoriete oversized trui en je strakste skinny jeans aan. Wanneer je de deur uitgaat, trek je obviously je UGGs aan om je outfit compleet te maken. Fast forward naar 2021: het is tijd voor een goede portie nostalgie. Je favo zachte stappers zijn namelijk weer helemaal hip.

Comeback

Iedereen had ze vroeger in de kast staan: UGGs – of in ieder geval lookalikes daarvan. De extreem comfy laarsjes maakten elke look compleet. Heel lang populair waren ze echter niet, na een jaar of twee verdwenen ze weer uit het straatbeeld. Tot nu, want de UGGs zijn weer helemaal terug van weggeweest.

De comeback van de zachte boots zit er al een tijdje aan te komen. Na de samenwerking met modeontwerpster Molly Goddard afgelopen jaar stond UGG gelijk weer op de radar bij menig modeliefhebber. Inmiddels zien we op Instagram steeds meer influencers voorbijkomen op de zogenoemde pantoffellaarzen.

Inspiratie

Je UGGs combineren met skinny jeans? Dat is zó 2004... Enne, ook de hoge varianten zijn passé. Anno 2021 zijn de lage boots helemaal hot and happening. Draag ze op warmere dagen met bare legs en een oversized blazer en met een legging als het wat kouder wordt. Of draag de UGGs onder een flared broek met een oversized puffer coat voor de ultieme comfy look.

Ook Hailey Bieber is fan van de zachte stappers. Zij tikte een nieuwe variant van de boots – met een leuk ritsje – op de kop en draagt deze onder bruine biker shorts, een bruine trui en een oversized vest. Love it!

Misschien ook voor jou:
Trend alert! De leren shacket is hét perfecte item voor dit herfstweer
Fashion
  • BrunoPress, Instagram