Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moeder onder vuur na paaldansen met kleuter

De ene vindt de video een prachtig moeder-dochter moment, de ander tikt de moeder op haar vingers voor dit erotische ond...

Moeder onder vuur na paaldansen met kleuter

De ene vindt de video een prachtig moeder-dochter moment, de ander tikt de moeder op haar vingers voor dit erotische onderonsje. In de video, die inmiddels 500.000 keer is bekeken, zien we de Amerikaanse Ashley Wright paaldansen voor de ogen van haar dreumes. Wright betrekt de twee-jarige zelfs in de choreo en dat lokte een aantal heftige reacties uit.

Overdreven

Ashley vindt al die opwinding ontzettend overdreven, gezien ze een voorstander is van het zogenoemde attachment parenting, oftewel het natuurlijke ouderschap. Daarbij staat de band tussen moeder en kind centraal, door bijvoorbeeld samen te slapen, een draagdoek te gebruiken tijdens het wandelen in plaats van een kinderwagen. Het is een kwestie van de interactie te bevorderen.

"Dat dansen toont alleen maar aan wat voor een krachtige band ik met mijn dochter heb", reageert de verontwaardigde moeder. "Dat er zo veel negatieve reacties komen, verbaast me niet. Ze snappen deze vorm van sensuele openheid niet, ze kunnen het enkel maar linken aan schaamte."

Reacties

De reacties liegen er inderdaad niet om. "Het leek alsof de baby haar mama nodig had, maar zij heeft het te druk met paaldansen in haar ondergoed", "Niets mis met paaldansen, maar niet als je eigenlijk tijd moet doorbrengen met je kind. Doe dat als ze ligt te slapen, maar niet als ze er staat op te kijken." en "Zou je haar niet beter leren lezen of tellen, in plaats van haar 'talenten' bij te brengen die ze enkel nodig zal hebben als ze zichzelf verkoopt voor geld."

Schattig of schandalig

Met vrolijke bewegingen en een lachend dochtertje lijkt er helemaal niets aan de hand, zo zou je denken. In de drie minuten durende video laat de moeder haar kunsten zien en zwaait en zwiert ze aan de paal gekleed in slechts wat ondergoed. Hoe denk jij erover? Vind je het schattig of schandalig?