#Mustsee: De bizarre nieuw facelift

We hebben de vampire facial al gezien, waar ook Kim K. zich aan waagde en botox is passé, dus wat doen vrouwen (en welli...

We hebben de vampire facial al gezien, waar ook Kim K. zich aan waagde en botox is passé, dus wat doen vrouwen (en wellicht ook mannen) om de tekenen van ouderdom tegen te gaan? Een van de nieuwste, populaire anti-aging behandelingen is de ‘marionet facelift’ ook wel de ‘puppet facelift’ genoemd. Deskundigen beweren dat ze met behulp van draden die de huid liften, op deze manier een strakker gelaat kunnen creëren.

Hoe het werkt

Tijdens de twee uur durende procedure worden er kleine draadjes onder de huid geplaatst om de gezichtsspieren omhoog te trekken. Onder plaatselijke verdoving worden de draden, gemaakt van extra sterke polymeer, onder de huid gestoken met een fijne naald. De draden blijven onder de huid zitten en helpen om alles samen te trekken. Op die manier zou het een natuurlijker effect creëren.

Na de puppet facelift zal je gezicht opgezwollen aanvoelen en word er ook geadviseerd om een of twee weken niet te lachen voor optimaal resultaat. Gedurende deze periode zullen de draden één worden met het littekenweefsel en zijn de resultaten ongeveer zeven jaar zichtbaar. De procedure is in Groot-Brittanië vooral populair bij vrouwen die hun dertigste levensjaar passeren en kost £1650 pond, zou jij het durven?

Lees ook: 6x Freaky facials, hoe ver zou jij gaan? 

Bron en beeld: Daily Mail 

 

Laatste nieuws