De Bachelors Sara: ‘Ik ben niet vies van een beetje botox of fillers’

Sara vertelt waarom ze denkt dat mensen haar vaak vergelijken met Jaimie Vaes.

De deelnemers van De Bachelor mogen dan misschien geen relatie met Tony hebben gekregen, ze hebben er wel nationale bekendheid aan overgehouden. En hoewel dat heel leuk kan zijn, kregen de meiden ook heel wat opmerkelijke reacties over zich heen op social media. Zo werd Sara talloze keren vergeleken met Jaimie Vaes… In Vrijgezellig reageert Sara op al deze comments.

Vergelijking

Roos vraagt aan Sara wat ze ervan vindt dat zoveel mensen haar op Jaimie vinden lijken. “Ik vind het zelf dus niet, maar ik hoor dat best wel vaak. Vooral op feestjes als iedereen dronken is”, vertelt Sara.

Ze denkt echter wel te weten waar deze vergelijking misschien vandaan komt. “Ik ben niet vies van een beetje botox of fillers. En dat heeft zij ook, dus misschien dat dat het een beetje is”, stelt ze.

Tony

Voor Sara kwam haar vertrek in De Bachelor veel te vroeg. Sara mocht slechts één keer op date met Tony en dat vond ze eigenlijk veel te weinig. “Ik denk dat we elkaar beter hadden kunnen leren kennen”, vertelt ze. “Hij wist niks van mij”, legt ze uit.

“Eerlijk is eerlijk: wij (Sara en Roos, red.) hebben beiden onze kans niet gehad om te laten zien wie wij zijn. Dat was wel jammer natuurlijk, want ik had wel vaker mee op date willen gaan, maar it is what it is“, aldus Sara.

Bron: RTL | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws