Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sarah van Soelen doet boekje open over cosmetische ingrepen

'Toen ik niet lekker in mijn vel zat, deed ik te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen.'

Sarah van Soelen

Sarah van Soelen deed onlangs in Beau Monde een boekje open over haar heftige jeugd. De beauty heeft een tijd allesbehalve lekker in haar vel gezeten en onderging in deze periode een aantal cosmetische ingrepen om haar onzekerheid te verbergen.

Lippen en jukbeenderen

Ze is een plaatje om te zien, maar is het allemaal au natural? Aan Beau Monde vertelt Sarah er openhartig over. "Toen ik niet lekker in mijn vel zat, deed ik te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen. Dat pakte alleen niet zo goed uit", begint ze haar verhaal.

"Inmiddels valt het best mee toch? De fillers in mijn lippen en jukbeenderen vond ik te heftig, dus die heb ik eruit laten halen", legt ze uit.

Niet meer aan uiterlijk sleutelen

De onzekere periode heeft Sarah inmiddels vaarwel gekust. Na een jarenlange coke-verslaving is Sarah nu al twee jaar clean, waardoor ze minder behoefte heeft aan uiterlijke veranderingen om beter in haar vel te zitten. De beauty heeft zich gerealiseerd dat een cosmetische ingreep helemaal niet nodig is om je goed te voelen.

"Wel heb ik mijn borsten laten doen en ik laat de rimpels in mijn voorhoofd weghalen. Nu ik zelfverzekerder ben en niet meer onzeker word van perfecte plaatjes op Insta, hoef ik niet meer zoveel aan mijn uiterlijk te sleutelen. Ik ben eindelijk tevreden met mezelf." You go, Sarah!

Misschien ook voor jou:
Sarah van Soelen schenkt klare wijn over relatiepauze in openhartig interview
Showbizz
  • Beau Monde
  • BrunoPress, Instagram