Christina Curry is weer single

De liefde tussen Juan en Christina is over. Christina viel afgelopen juli als een blok voor Juan Francisco en dat gevoel...

De liefde tussen Juan en Christina is over.

Christina viel afgelopen juli als een blok voor Juan Francisco en dat gevoel was wederzijds. Ze leek het helemaal gevonden te hebben bij haar knappe Mexicaan.

Relatie
Moeder Patricia Paay was blij met Juan: “Ik ben zo blij dat Christina weer helemaal goed in haar vel zit sinds ze een relatie heeft met Juan. Hij is niet alleen heel erg lief, maar ook nog eens ontzettend knap. Ik heb hem al een aantal malen via Skype gesproken. Dan zitten we gezellig met zijn drietjes te praten. Ik zie dan aan de lichaamstaal van Christina dat ze helemaal gelukkig is.”

Geen verrassing
Begin december zou Christian Juan meenemen naar Nederland om hem aan haar moeder voor te stellen, maar het lijkt erop dat Christina zonder de Mexicaan op Schiphol aankomt. De liefde tussen Juan en Christian is namelijk over. “Dat het uit is, komt voor mij niet helemaal als een verrassing. Christina is geen makkelijke tante om mee te leven”, meldt Patricia.

Ben je benieuwd waarom het uit is tussen Christian en Juan? Lees het deze week in Story.

Laatste nieuws