Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dansen voor het Emma Kinderziekenhuis

Wat is er beter dan een leuke avond hebben en een goede daad doen en dat tegelijkertijd. Op vrijdag 27 maart kan het. In...

Dansen voor het Emma Kinderziekenhuis

Wat is er beter dan een leuke avond hebben en een goede daad doen en dat tegelijkertijd. Op vrijdag 27 maart kan het. In de Gashouder te Amsterdam vindt de vijfde en tevens allerlaatste editie plaats van Emma's amazing fun(d) raising night plaats. Dit is niet zomaar een liefdadigheidsevenement, maar een echt feest!

Amazing Emma

Alle donaties die op de avond worden opgehaald worden aan het grootschalige vernieuwingsproject 'de metamorfose' van het Emma Kinderziekenhuis AMC geschonken. Het doel van het Emma Kinderziekenhuis is om haar ernstig zieke patiëntjes naast de best mogelijke zorg, een zo normaal mogelijke omgeving te bieden. Faciliteiten voor ouders en vriendjes, maar ook speciale aanpassingen aan bijvoorbeeld intensive care. Dit kan niet worden betaald door de reguliere overheidsmiddelen. Winston Gerschtanowitz zal de avond presenteren het belooft een avond te worden vol met onverwachte belevenissen. Om aanwezig te zijn en om geld te donoren kan je een loge kopen dat kan via www.amazingemma.nl.

Lees ook: Lindsay Lohan ontslagen uit ziekenhuis

Beeld: Amazing Emma