Harry en Meghan voor het eerst gespot in Los Angeles

There they are!
Harry en Meghan voor het eerst gespot in Los Angeles

Ze wisten lange tijd onder de radar te blijven, maar nu zijn Harry en Meghan toch gespot. De twee deelden maaltijden uit voor het goede doel, en werden daardoor vastgelegd door beveiligingscamera's.

Handen uit de mouwen steken

Nu de nieuwe plannen van het stel, dat begin april aftrad als senior royals, door het coronavirus even on hold staan, besloten ze deze week de handen uit de mouwen te steken. Voor een goed doel bezorgen ze in deze bizarre tijden maaltijdpakketten bij armere gezinnen.

Lees ook: Biograaf doet boekje open over Harry en Meghan

Beveiligingscamera's

Op de beelden die TMZ middels beveiligingscamera's in handen heeft weten te krijgen, is te zien hoe Harry en Meghan met een mondmasker en handschoenen aan de slag gaan.

Opvallend detail is dat beveiligers nergens te bekennen zijn, al zou het ook kunnen dat deze netjes in de auto bleven zitten, waar Harry en Meghan de maaltijden hadden liggen.

Verhuizing

Onlangs pakten Harry en Meghan de verhuisdozen in Canada in voor hun final destination: Malibu in Los Angeles. De twee hebben naar verluidt een villa aan zee gekocht, dat eerder eigendom geweest is van de bekende acteur Mel Gibson.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f953ad8dad7c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });