MAC Cosmetics lanceert gloednieuwe VIVA GLAM-collectie

De collectie is in samenwerking met niemand minder dan de Spaanse zangeres Rosalía.

Lipstick-liefhebbers weten als geen ander dat je bij MAC Cosmetics aan het juiste adres bent. Good to know: MAC Cosmetics lanceert een gloednieuwe collectie – inclusief nieuwe felrode tint in MAC's iconische Matte formule. Hebben!

Rosalía Vila Tobella

In samenwerking met niemand minder dan Rosalía Vila Tobella lanceert MAC Cosmetics deze bijzondere collectie. Rosalía is een 27-jarige zangeres, songwriter, actrice en producer uit Barcelona. De knappe zangeres timmert lekker aan de weg en is niet meer weg te denken uit de hitlijsten.

MAC's gloednieuwe collectie bevat een nieuwe vuurrode tint. Deze tint is geïnspireerd op urban ritmes, elektronische beats, de flamenco en feminisme. De collectie past hierom perfect bij de Spaanse Rosalía. Love it.

VIVA GLAM

De opbrengst van MAC's gloednieuwe collectie gaat volledig naar het MAC VIVA GLAM Fund. Dit goede doel strijdt voor een gezonde en gelijke toekomst voor iedereen.

Het VIVA GLAM Fund werkt samen met lokale organisaties die ondersteuning bieden aan vrouwen en meisjes, de LGBTQ+ gemeenschap en mensen die een positieve HIV diagnose hebben gekregen. Dus, shoppen voor het goede doel. Of zoals MAC het noemt: feel empowered to look good – for good.

MAC's VIVA GLAM-collectie lanceert op 24 september.

Beeld: MAC

Laatste nieuws