Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Grazia's Top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zuigzoen? Zo ben je er binnen een minuut vanaf!

Het kan je zo maar overkomen, heb je opeens een zuigzoen van je lover in je nek. Niet heel classy, zeker niet als je tijdens het avondeten nog tegenover je vader moet zitten. Laat staan als niemand mag weten dat je een lover hebt… Met de lente en zomer op komst is het dragen van een coltrui ook zo opvallend, dus ook dat is geen waterdicht plan. Hoe kom je er dan vanaf? Het wondermiddel is dichterbij dan je denkt.

2. "Ik raakte verlamd door het lenen van een make-up borstel"

Wat begon met een lichte pijn in haar rug, bleek later een heftige infectie te zijn. De pijnen in haar rug veranderde al snel in helse steken en de 27-jarige vrouw had geen idee wat er aan de hand was. Ook de dokters konden er niet meteen achter komen wat er speelde. Intussen ging Jo steeds meer pijn lijden. Het werd zelfs zo erg dat ze bang was dat ze dood zou gaan. “Het werd alleen maar erger, het deed meer pijn dan mijn bevalling.” Op een gegeven moment verloor ze zelfs het gevoel in haar benen en werd ze met een helikopter overgebracht naar een ander ziekenhuis.

3. "Het was handig als ik had geweten wat Wesley ging doen."

In haar column vertelt Yolanthe deze week over haar zwangerschap. Het kan je niet zijn ontgaan: Tijdens de wedstrijd van Nederland-Turkije scoort manlief Wesley de gelijkmaker en stopt de bal onder zijn shirt en doet zijn duim in zijn mond als teken van een babyflesje. “Een kippenvel moment,” aldus de mama is spé.

 

Beeld: Sanoma Beeldbank & Instagram, Facebook