Yolanthe Cabau reageert op onjuiste datinggeruchten

'Een avondje stappen op een festival, leidde tot de wildste verhalen.'

Jaren geleden besloot Yolanthe Cabau niet meer in te gaan op alle wilde verhalen en roddels in de media. Maar soms zijn er verhalen die wel héél lang de ronde doen. In haar nieuwste column in Grazia vertelt Yolanthe dat ze daar niet altijd om kan lachen.

Onjuiste datinggeruchten

Onlangs vertelde Yolanthe in een interview met Grazia over de datinggeruchten rondom haar en bestie Yasmina. “Nu ben ik weer lesbisch met een vriendinnetje van mij. Dat komt letterlijk uit de duim”, vertelde Yolanthe openhartig.

“In het begin moesten we lachen om de geruchten, maar het blijft maar doorgaan. Omdat ik dus niet reageer op de verhalen, gaat het een heel eigen leven leiden, want dan zal het wel kloppen. Maar als ik erop inga, trekt het alleen nog maar meer ongewenste aandacht naar me toe. Het is moeilijk om het goed te doen. Dus ik probeer het gewoon te laten”, liet Yolanthe vervolgens weten.

Wildste verhalen

In haar nieuwste column voor Grazia vertelt Yolanthe over de nieuwe (onjuiste) datinggeruchten en legt ze uit dat dit niet altijd even grappig is. “Een avondje stappen op een festival, leidde tot de wildste verhalen. Want zodra je even met iemand staat te praten, is het gelijk: Yolanthe heeft een nieuwe relatie. Mensen met wie ik bevriend ben, krijgen meteen het label love interest.”

“Soms kan ik er ook om lachen – maar het is niet leuk als er bijvoorbeeld wordt gesuggereerd dat er door jou een relatie kapot is gegaan. Natuurlijk leer ik mensen kennen en kom ik op plekken, maar op het moment dat ik de ware liefde gevonden heb, ben ik de eerste die dat met de wereld deelt.”

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws