Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit topmodel raakte gewond toen ze probeerde een vogel te redden

Het 61-jarige ex-topmodel Christie Brinkley kreeg tijdens haar vakantie mot met een vogel. Christie genoot van een tropi...

Dit topmodel raakte gewond toen ze probeerde een vogel te redden

Het 61-jarige ex-topmodel Christie Brinkley kreeg tijdens haar vakantie mot met een vogel. Christie genoot van een tropische vakantie op één van de eilanden van Turks- en Caicos, toen ze een vogel wilde redden. Het beest verwondde het gezicht van de dierenactiviste, waardoor haar vakantie snel beëindigd was. Hoe het precies is gebeurd, is niet duidelijk, maar erg goed ziet het er niet uit!

Onverwachtse wending

Christie was na het incident genoodzaakt terug naar Miami (waar ze woont) te gaan, om zich te laten behandelen. Het model dat inmiddels van haar modellenpensioen aan het genieten is, plaatste jaloersmakende kiekjes op Instagram van haar vakantie. Ook was ze erg gul met beelden van haar verwonde gezicht.

Carrière

Laten we meteen even stilstaan bij haar looks. De 61-jarige dame ziet er nog ongelooflijk goed uit. Even een kleine geheugen opfrisser: het model was onder andere het gezicht van Coca Cola, Max Factor en niet te vergeten Chanel. Daarnaast haalde ze met haar knappe koppie maar liefst 500 covers. Bekijk hier de beelden.

 

Beeld: Instagram