Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo ziet de perfecte man eruit

Channing Tatum, Ryan Gosling, Bradley Cooper. Zucht. Ze komen dichtbij het beeld van de perfecte man, maar zijn voor ons...

Zo ziet de perfecte man eruit

Channing Tatum, Ryan Gosling, Bradley Cooper. Zucht. Ze komen dichtbij het beeld van de perfecte man, maar zijn voor ons toch wel heel ver weg.

Prince Perfect

We zullen het daarom dichterbij huis moeten zoeken, maar waar moet de Nederlandse prins op het witte paard aan voldoen? 2000 kritische lezeressen vertelden het aan Grazia en hier is de uitslag:

Onze ideale man moet humor hebben, dat staat met 22% met stip boven aan, gevolgd door:- intelligent zijn (16%)- good looks (12%)- stijl en smaak (10%)- onderhoudend zijn (8%)- sportief lijf hebben (7%)- romantisch zijn (6%)

Verder is onze ideale prins gemiddeld 1,85 meter land en weegt hij 83 kilo. Als we zelf wat aan de zware kant zijn, dus wat overgewicht hebben, vinden we het niet zo erg dat hij ook wat te zwaar is. Maar we willen niemand die kleiner is, gemiddeld is de perfecte man maar liefst 15 centimeter langer dan de vrouw! Qua leeftijd mag onze future husband drie jaar jonger zijn en tot acht jaar ouder.

Lees ook: De perfecte vrouw volgens mannen en vrouwen

Wil je Grazia's gehele date-onderzoek lezen? Koop dan de nieuwe Grazia!