Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Channing Tatum deelt voor het eerst foto met achtjarige dochter

'Jij bent mijn alles.'

Channing Tatum

Waar we Channing Tatum natuurlijk kennen als een stoere, gespierde guy met goede moves, heeft hij stiekem een héél klein hartje. Onlangs schreef hij al een enorm schattig kinderboek – The One and Only Sparkella – en nu deelt hij voor het eerst een foto met de liefde van zijn leven: zijn achtjarige dochter Everly.

Prachtige dochter

Hoewel Everly al acht jaar is, hebben we haar nog niet eerder op de Instagram van haar bekende papa voorbij zien komen. Althans, niet haar gezicht. Channing deelde zo nu en dan een glimp van haar rug of profiel, maar nu deelt de acteur dan eindelijk een foto van haar prachtige gezichtje. "Jij bent mijn alles. Jij bent mijn hele wereld en mijn hart", schrijft hij bij een strandfoto met zijn dochter.

"Je was op dit moment naar de volle maan aan het kijken en vertelde me over de zeemeermin", gaat Channing verder. "Toen rende je het water in, zocht naar haar en speelde 's avonds in het water met glowsticks om de zeemeerminnen te roepen. Je zei dat je een kale zeemeermin had aangeraakt en dat je een staart zag. Haha, op een dag lees je dit en ik hoop dat je dan hard moet lachen. We hebben veel lol!" Cute!

Liefdesleven

Everly is het dochtertje van Channing en zijn ex-vrouw Jenna Dewan, die hij leerde kennen in de dansfilm Step Up. Na een huwelijk van negen jaar besloten de twee uit elkaar te gaan. Inmiddels is Jenna verloofd met zanger en acteur Steve Kazee. Ook hebben de twee een zoontje van een jaar oud.

Channing was op zijn beurt tijdenlang dolgelukkig met zangeres Jessie J. Maar na een paar keer uit elkaar te zijn geweest, besloten ze in oktober 2020 echt afscheid te nemen van elkaar. Het lijkt erop dat de knappe acteur momenteel nog steeds single is.

Misschien ook voor jou:
Deze nieuwe Netflix-serie met Jenna Dewan wil je zien
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram