Oeh la la! Channing Tatum en Zoë Kravitz hand in hand gespot

De geruchten deden al langere tijd de ronde en nu lijkt het dan toch echt op dat de twee samen zijn.

Het lijkt erop dat Channing Tatum weer van de markt is. De geruchten deden al langere tijd de ronde, maar nu zou de acteur toch echt iets hebben met de knappe Zoë Kravitz.

Meer dan vrienden

Channing en Zoë zouden volgens Amerikaanse media al een paar maanden aan het daten zijn. “Er is meer dan vriendschap tussen Channing en Zoë. Ze spenderen veel tijd samen en hebben het leuk”, zo liet een bron van E! News een tijde geleden al weten.

Enne, de twee zijn nu zelfs hand in hand gespot. De celebs werden gisteren samen in New York gespot, waar ze voor de opnames van 'Pussy Island' zijn – een film waarin Zoë de hoofdrol speelt.

Op foto's gemaakt door de Amerikaanse paparazzi, is te zien hoe Channing zijn arm om Zoë heen slaat én lopen ze zelfs hand in hand door de straten van Manhattan. Oeh la la! Zou dit betekenen dat het eindelijk official is tussen de twee?

Verleden

Zoë is sinds augustus officieel gescheiden van acteur Karl Gusman, met wie ze in 2019 in het huwelijksbootje stapte. “Ik ben getrouwd. Ik ben gescheiden,” vertelde ze aan Another magazine. “Scheidingen, breakups zijn verdrietig, maar zijn ook mooie dingen. Het gaat om de bitterzoetheid, dat begin en dat einde. Het is complex. Je rouwt en hebt een gebroken hart, maar tegelijkertijd ben je ook opgewonden voor wat er komen gaat in de toekomst.”

Channing kreeg na zijn scheiding met Jenna Dewan nog een relatie met zangeres Jessie J, maar ook dat liep uiteindelijk in het water.

Beeld: Brunopress

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws