Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aww: Eva Mendes deelt lief berichtje over vriend Ryan Gosling

De twee zijn normaal gesproken heel privé over hun relatie.

Eva Mendes Ryan Gosling

Eva Mendes en liefje Ryan Gosling zijn al sinds 2011 samen, maar de twee tortelduifjes zijn erg privé over hun relatie. Op haar Instagram laat de actrice weten zich goed te vermaken met haar knappe hubby.

Throwback

Eva plaatste een prachtig throwback kiekje op haar Instagram. Hierop rent ze, van top tot teen opgemaakt, in een nauwsluitende zwarte jurk over het strand.

"Heb vanochtend lekker over het strand gerend", grapt de brunette onder de foto. "Nee, toch niet. Deze foto is ten minste vijftien jaar geleden genomen. Ik heb het strand dit jaar niet eens gezien", doelt ze op de lockdown. Ook biecht de actrice op: "Ik heb dit jaar ook nog niet gerend." Same, girl, same.

Naast Ryan op de bank

Veel volgers kunnen Eva's eerlijkheid wel waarderen. Toch vindt iemand dat haar boyfriend haar wel wat vaker op sleeptouw mag nemen: "Je moet tegen Ryan zeggen dat hij je wat vaker mee uitneemt."

Daar zit Eva alleen niet zo op te wachten, laat ze weten in een reactie. "Nee bedankt, I'm good", reageert de brunette. "Ik zit liever thuis met mijn man dan dat ik ergens anders ter wereld ben." En dat snappen wij wel, als je naast Ryan op de bank zit. Daar zeggen wij geen nee tegen!

Relatie

De twee knappe acteurs zijn al sinds 2011 samen. Ze ontmoetten elkaar dat jaar tijdens het filmen van The Place Beyond the Pines en niet lang daarna was het dikke mik. In 2012 verschenen ze samen op de red carpet van diezelfde film. Dat was de eerste en ook meteen de laatste keer. Tja, de twee zijn erg private. Zo heeft de knappe Ryan niet eens een Instagram en komt hij ook nooit voorbij op Eva's insta.

Ryan en Eva hebben twee dochters: Esmeralda (6) en Amada (4).

Misschien ook voor jou:
Ryan Gosling op je koffie? Het bestaat!
Showbizz
  • Brunopress/Ad Media Photo, Instagram