OMG… Verlaat Charlotte Geordie Shore?!

Seizoen tien van de populaire reality serie Geordie Shore is aangebroken, maar voor Charlotte Crosby zou dit wel eens ha...

Lees ook

Seizoen tien van de populaire reality serie Geordie Shore is aangebroken, maar voor Charlotte Crosby zou dit wel eens haar laatste seizoen kunnen zijn… Charlotte heeft aan de Engelse krant The Sun laten merken dat er misschien een einde komt aan haar reality-bestaan: “Ik vind het een beetje saai worden.”

Saai

Vanaf seizoen één waren Charlotte en haar ex Gaz dé hoofdpersonages in de serie. Nu deze relatie over is en ze extreem is afgevallen heeft de Geordie Shore-ster het gevoel dat ze niet meer zo interessant is. “Ik zal het huis voorlopig niet verlaten, want het is mijn baan. Maar het wordt wel saaier, dus wie weet… Ik heb soms het gevoel dat ik niet meer zo leuk ben, maar iedereen houdt nog van de serie,” aldus de realityster.

Liefde gecreëerd

“Er wordt een soort liefde tussen mij en Gary gecreëerd, maar dat is allemaal mooi gemonteerd door de show. Er wordt hem verteld wat hij moet zeggen en de producer van MTV zegt dan: ‘Kom op, iedereen houdt hiervan! Doe het voor de fans!”. Daar gaat ons sprookje… Thanks, Charlotte.

Lees ook: Charlotte wil haar lichaam zoveel mogelijk showen

Beeld: Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook