Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

TV tip: I Am Cait

Gisteren ging I Am Cait in Amerika in Premiére, 2 augustus is het in Nederland zover. Om stipt 20.00 is de serie van Cai...

TV tip: I Am Cait

Gisteren ging I Am Cait in Amerika in Premiére, 2 augustus is het in Nederland zover. Om stipt 20.00 is de serie van Caitlyn Jenner te zien op E!.

Van Bruce naar Caitlyn

We krijgen dagelijks in de media mee wat Caitlyn Jenner, voorheen Bruce Jenner, als transgender vrouw meemaakt. Zo zagen we haar al poseren met vriendinnen, liet ze zichzelf zonder make-up zien, zagen we hoe ze haar nagels probeerde te lakken en liet ze zichzelf onlangs een nieuw, kleurrijk kapsel aanmeten. Maar de echt intieme momenten zijn allemaal vastgelegd in de achtdelige serie I Am Cait, waarin de kijkers Caitlyn volgen.

I Am Cait

I Am Cait is een emotionele achtbaan van de zoektocht naar het 'normale leven'. Want voor het eerst voelt Caitlyn zich de persoon die ze ook écht is. Maar wat betekent de verandering voor de mensen om haar heen? Hoe beiïnvloed het de relaties met haar kinderen? En welke uitdagingen komen bij het nieuwe leven kijken?

Vanaf 2 augustus 20.00 uur kun je I Am Cait op E! zien.