Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shore's Marnie Simpson ontslagen

Slecht nieuws voor Geordie Shore-fans, Marnie Simpson heeft laten weten de realityserie te gaan verlaten. Maar die keuze...

Geordie Shore's Marnie Simpson ontslagen

Slecht nieuws voor Geordie Shore-fans, Marnie Simpson heeft laten weten de realityserie te gaan verlaten. Maar die keuze is naar verluidt niet vrijwillig...

Verloofde

Marnie, die sinds 2013 in de serie te zien was, zou zijn ontslagen nadat ze op de set van Geordie Shore ruzie kreeg met de producers, onthult een bron aan The Mirror. "Ze wilde niet dat haar verloving op tv te zien zou zijn en maakte er op hysterische wijze een groot probleem van. Voor de producers reden genoeg om een einde aan haar verhaallijn te maken. Marnie is er kapot van."

Reactie

Zelf ontkent Marnie de geruchten via Twitter. Ze verlaat de serie naar eigen zeggen voor Ricky. De 23-jarige maakte begin deze maand bekend dat ze na een relatie van zes maanden gaan trouwen. "Als je weet dat iemand de ware is, waarom zou je dan nog wachten," aldus Ricky. Marnie kiest dan ook haar verloofde boven Geordie Shore.

"Deelnemen aan Geordie Shore was geweldig en één van de beste ervaringen ooit. Ik zal het nooit vergeten, maar kan niet doorgaan met de show terwijl ik een relatie heb. Zo was het niet meer leuk en genoot ik er niet meer van," vertelt Marnie aan The Mirror. Jammer!

Enne, heb je de nieuwe, enorme lippen van Marnie al gezien? Klik HIER.

Zie ook: De makeover van de Geordie Shore girls

Bron: DailyMail, Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte