Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

'Jim Carrey wil uitvaart ex-vriendin betalen'

Jim Carrey heeft de nabestaanden van zijn ex-vriendin Cathriona White aangeboden haar uitvaart te betalen. De acteur wil ervoor zorgen dat alles geregeld is voor de familie, meldt TMZ.

Cathriona pleegde onlangs zelfmoord door een overdosis medicijnen in te nemen. Maandag werd de 28-jarige visagiste uit Ierland dood aangetroffen in een huis in LA. Rond haar bed lagen volgens TMZ pijnstillers, slaappillen en hartmedicijnen. Het recept voor deze medicatie stond op naam van een alias van Carrey. Het is nog niet bekend welke middelen haar fataal werden.

Jim heeft voor haar hele familie vliegtickets gekocht, zodat die over kon komen uit Ierland. Ook zou hij hun verblijf in een hotel in Los Angeles betalen.

Heidi Klum geeft voorproefje van Halloween-kostuum

We weten het allemaal: met Halloween is er één celeb die he-le-maal uitpakt en dat is Heidi Klum! Elk jaar verschijnt het model in een bijzonder kostuum, waarmee ze alle aandacht weet te trekken. Ook dit jaar is Heidi al weer bezig met de voorbereidingen. Via Instagram deelt de 42-jarige beauty een paar kiekjes, waarop te zien is dat ze volledig wordt ingesmeerd met een blauw goedje. Wij zijn benieuwd naar het resultaat. Bekijk de kiekjes hieronder:

So yucky but so worth it in the end #heidihalloween #heidiklumhalloween

Een foto die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op

Slime me up @prorenfx #heidihalloween #heidiklumhalloween

Een video die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op

Thanks @prorenfx team for making my crazy costume idea a reality #heidihalloween #heidiklumhalloween

Een video die is geplaatst door Heidi Klum (@heidiklum) op

George Clooney 'deelde het bed' met BFF 

In een openhartig interview met Extra vertelt George Clooney dat zijn BFF Cindy Crawford wel eens dronken in zijn bed beland is. "Het was een van de grappigere dronken avonden bij hun thuis, waar we een paar drankjes dronken en niet meer naar huis konden gaan. Ik ging slapen en ze dacht dat ik haar man Rande Gerber was, omdat hij in een andere kamer sliep om de kinderen niet wakker te maken", begint de 54-jarige acteur zijn verhaal.

"Ze dacht dat ik Randle was en sprong in mijn bed. Ik was zo dronken dat ik mijn broek en laarzen nog aan had. Dat was best wel grapig." Oops! Nu nog hopen dat Rande daar ook om kon lachen.

Lees ook: Hollywood Breakfast van zaterdag 3 oktober

Beeld: Getty