Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig nieuws voor Kris Jenner

In de trailer van 'The Kardashians' vertelt ze over een tumor die is gevonden in haar lichaam. 

Kris Jenner

In de nieuwe trailer van het vijfde seizoen van de realityserie The Kardashians, doet moeder Kris Jenner een heftige onthulling. We zien namelijk dat ze haar kinderen vertelt dat er naast een ongevaarlijke cyste, ook een kleine tumor in haar lichaam is gevonden...

The Kardashians

Binnenkort kunnen we weer meegenieten van de luxury life van de Kar-Jenners, want het vijfde seizoen van The Kardashians komt eraan. En dat terwijl het niet eens zo heel lang geleden is sinds het vierde seizoen op streamingdienst Disney+ verscheen. Het vijfde seizoen is namelijk al vanaf 23 mei te zien!

Een tijdje geleden verscheen de aankondiging voor het vijfde seizoen, en de beschrijving hierbij beloofde in ieder geval al veel goeds: "Net als je denkt dat het leven niet sneller kan in de familie Kardashian-Jenner, gaan ze in overdrive. Van het witte doek tot babygeluk, de familie blijft de verwachtingen overtreffen in al hun inspanningen. De camera's draaien als Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie zich door een omstreden zussendynamiek bewegen, allemaal onder het toeziend oog van ieders favoriete matriarch, Kris."

Trailer

Voor dit hoofd van het gezin gaat het leven niet altijd over rozen. Inmiddels is ook de officiële trailer voor seizoen 5 van The Kardashians vrijgegeven, en daarin doet Kris een boekje open over haar gezondheid tegenover haar kinderen. "Ik heb een scan gehad", zegt ze. "Ze vonden een cyste en een kleine tumor", vervolgt ze zichtbaar geëmotioneerd. Meer informatie dan dat krijgen we op dit moment niet, maar wel is de reactie van onder andere Kendall en Kylie Jenner te zien. Zo barst Kylie in tranen uit terwijl haar zus haar troost.

Seizoen 5

In het nieuwe seizoen van The Kardashians wordt ook de zwangerschap van oudste zus Kourtney Kardashian uitgelicht. Ze is afgelopen november bevallen van zoontje Rocky, die ze kreeg samen met de bekende Amerikaanse drummer Travis Barker. Hoewel hun zoontje – gelukkig – helemaal gezond ter wereld is gekomen, ging Kourtney's zwangerschap niet per se van een leien dakje. Zo heeft ze terwijl ze zwanger was van Rocky onder andere een foetale operatie ondergaan.

Je kunt het vijfde seizoen van The Kardashians 23 mei streamen op Disney+. We can't wait!

Showbizz
  • RTL Boulevard, The Kardashians (Hulu)
  • NL Beeld