Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chiara Ferragni schittert in Levi's

Levi's komt met een nieuwe denim collectie op de markt, de zogenoemde Lot700, die geïnspireerd is op de Lot701. Deze ico...

Chiara Ferragni schittert in Levi's

Levi's komt met een nieuwe denim collectie op de markt, de zogenoemde Lot700, die geïnspireerd is op de Lot701. Deze iconische broek werd gecreëerd in 1934 en werd gedragen door onder andere the one and only Marilyn Monroe. En het merk heeft nu niet alleen een nieuwe collectie, maar ook een nieuwe ambassadrice. En wát voor één.

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni is wereldwijd één van de meest bekende bloggers door haar blog The Blonde Salad. Zo werd het stijlicoon dan ook gefotografeerd tijdens Milaan Fashion Week in de nieuwe jeans. Het idee achter de collectie is een jeans voor iedere vrouw. Dus van een high-waist en skinny tot bootcut. Chiara laat je alle vijf stijlen zien én vertelt hoe ze ze combineert.

De 710 Super Skinny"Een iconische jeans gecombineerd met andere iconen zoals het vintage batwing tee."

De 711 Skinny"Als ik denk aan mijn eerste keer dat ik jeans droeg, twijfel ik niet. Dit is het model dat me het eerst te binnen schiet, met een hogere taille. Gecombineerd met een simpel wit t-shirt met een 70's print en een goed stel laarzen - Dat is mijn nieuwe LA uniform."

De 712 Slim"Deze moet gedragen worden met een geprint shirt en leer jasje, dan wordt het een nieuwe urban vertaling van de cowboy style."

De 714 Straight"Perfect voor een totale denim look, met franjes waardoor het een beetje hippie wordt."

De 715 Bootcut"Een blouse in pastel kleur en een brede flaphoed, dat is hoe je deze jeans styled. Super feminine en vintage. Je voelt je echt een retro diva."

Wil jij ook deze prachtige nieuwe collectie in je kast hebben? Wij hebben de jeans voor je op een rijtje gezet.

710 Superskinny - €99,95

711 Skinny - €119,95

712 Slim - €99,95

714 Straight - €109,95

715 Bootcut - €79,95

Zie ook: Shop nu de mooiste brogues

Bron: Levi's, Beeld: Levi's, Zalando