Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wat jouw sterrenbeeld over je social media-account zegt

Je sterrenbeeld kan heel veel over je zeggen. Of het gaat om persoonlijke trekjes of eigenschappen of zelfs de manier wa...

Wat jouw sterrenbeeld over je social media-account zegt

Je sterrenbeeld kan heel veel over je zeggen. Of het gaat om persoonlijke trekjes of eigenschappen of zelfs de manier waarop je social media-kanalen als Instagram of Facebook gebruikt. Op heel wat dingen geeft het wel een antwoord. Dus... ben jij een fanatieke Instagrammer of bekijk je liever andermans foto's? Bekijk hieronder wat jouw sterrenbeeld over je social media-gebruik zegt:

RamIs Ram jouw sterrenbeeld? Dan ben je een tikkeltje egocentrisch. Je houdt ervan om je foto te bewerken en laat je vrienden geen foto posten voor je toestemming gegeven hebt. Je kijkt dan ook regelmatig of je ergens in getagd bent.

StierMensen met het sterrenbeeld stier posten graag luxe items op hun social media-account omdat ze soms wat materialistisch kunnen zijn. Dat betekent niet dat ze meteen de 'Rich Kids of Instagram' zijn, maar stiekem houden ze wel een beetje van pronken.

TweelingHet maakt niet uit of ze blij of verdrietig zijn, je zult altijd denken dat mensen met het sterrenbeeld Tweeling de tijd van hun leven hebben. En dat maken ze héél duidelijk met hun eindeloze hoeveelheid aan kiekjes.

KreeftDe kreeft is het tegenovergestelde van de tweeling. De ene dag posten ze foto's of berichten vol vreugde, terwijl het de volgende dag een stuk minder gezellig lijkt te zijn. Daarnaast kijken ze graag terug op het verleden en zijn ze daarom ook gek op de hashtag #TBT.

LeeuwLeeuwen posten voornamelijk berichten over en foto's met hun vrienden. Je kunt er daarom ook wel op rekenen dat mensen met dit sterrenbeeld een hele collage van jullie vriendschap maken en posten als je jarig bent. Toch kunnen deze sociale vlinders soms ook een beetje egocentrisch zijn en staan er op hun account ook een tal aan selfies.

MaagdMensen met het sterrenbeeld maagd zijn echte perfectionisten. Ze nemen ruim de tijd voor het bedenken van het perfecte onderschrift en kunnen uren besteden aan het zoeken naar een passende filter. Pas wanneer iets perfect is, zetten ze het online.

WeegschaalAls er iemand is die graag foto's post van zijn of haar lover, is het de weegschaal wel. En wanneer het even niet goed gaat in de liefde zal dat ook duidelijk zijn. De quotes over liefdesverdriet zijn dan niet te missen.

SchorpioenDe schorpioen is 'all over the place' als het gaat om social media. Ze zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk likes te krijgen en zijn over het algemeen erg competitief.

BoogschutterBen jij een boogschutter? Dan ben je gek op humoristische posts. Boogschutters hebben vrijwel niks te verbergen en hun social media-account is dan ook een weerspiegeling van hun persoonlijkheid. Daarnaast houden ze er ook gewoon van om hun volgens te vermaken.

SteenbokSteenbokken zijn over het algemeen overdreven bezorgd over hun uiterlijk. Ze hebben een bepaald aantal 'likes' voor ogen en doen er ook alles aan om dat nummer te behalen.

WatermanDe waterman post wat hij of zij wil posten, wanneer zij dat willen. Het kan ze niet schelen wat andere ervan vinden. Toch slaan ze daar soms iets te ver in door en krijgen ze achteraf spijt van hun gewaagde berichten.

VissenVissen posten voornamelijk foto's en berichten van de dingen die ze doen en plekken die ze bezoeken. Hun creativiteit is vaak terug te zien in de beslissingen over kleuren en filters.

Lees ook: Wat jouw sterrenbeeld over je seksleven zegt

Bron: Elite Daily, Beeld: Sanoma Beeldbank