Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ex-verloofde Charlie Sheen doet heftige uitspraken

Scottine, de ex-verloofde van Charlie Sheen, claimt dat ze niet wist dat de acteur hiv-positief was tijdens hun relatie...

Ex-verloofde Charlie Sheen doet heftige uitspraken

Scottine, de ex-verloofde van Charlie Sheen, claimt dat ze niet wist dat de acteur hiv-positief was tijdens hun relatie in 2013 en 2014. Dat blijkt uit een video in handen van National Enquirer, die RadarOnline online heeft gedeeld.

In de video is te zien hoe een woedende en huilende Scottine, bekend als pornoster Brett Rossi, foto's van haar en Charlie op een brandstapel gooit. In een opsomming van de redenen waarom ze boos is, zegt ze: "Je hebt me anderhalf jaar lang blootgesteld aan hiv."

Daarnaast zegt ze dat Charlie haar heeft mishandeld en tot een abortus heeft gedwongen. Een paar hele heftige beschuldigingen... De video zou al in april zijn opgenomen, maar is nu pas voor het eerst online verschenen.

Boze ex-vriendinnen

Charlie maakte dinsdag in de Today Show bekend hiv-positief te zijn. Sindsdien hebben meerdere van zijn ex-vriendinnen zich boos uitgesproken, waaronder Bree Olsen. Zij zegt dat ze met Charlie samenwoonde toen hij vier jaar geleden de diagnose kreeg, maar dat hij haar nooit iets heeft verteld. Charlies manager heeft inmiddels duidelijk gemaakt dat het al uit was met Bree toen Charlie erachter kwam hiv-positief te zijn.

In de Today Show zei Charlie altijd open kaart te hebben gespeeld met zijn bedpartners. Minstens zes vrouwen die het tegendeel beweren zouden zich inmiddels bij een advocaat hebben gemeld, weet RadarOnline.

Steun

Charlie wordt echter ook gesteund. Magic Johnson heeft via Twitter zijn steun betuigd. "Ik wens @CharlieSheen en zijn familie het beste", schreef de basketballer, die in 1991 onthulde besmet te zijn met het virus. "Met de vooruitgang in behandelingen en medicijnen kan hij tegen deze ziekte strijden en lang leven."

Ook Danny Pintauro, die zelf vorige maand in de talkshow van Oprah Winfrey bekendmaakte hiv te hebben, moedigt Charlie aan. "Hij heeft de juiste beslissing gemaakt", zo verklaarde de voormalig kindster uit comedyserie Who's The Boss? aan Us Weekly. "Het is prijzenswaardig dat Charlie zich heeft gerealiseerd dat het tijd was de leiding te nemen over zijn verhaal."

Lees ook: Charlie Sheen bevestigt: ‘Ik ben hiv positief’

Bron: BuzzE, Radar Online, Us Weekly, Beeld: Getty