Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze kleine celeb verdient maar liefst €128 per minuut

Kinderen van rijke ouders zijn het zeker, maar wie had gedacht dat deze jonge celeb zelf ook een flinke bankrekening hee...

Deze kleine celeb verdient maar liefst €128 per minuut

Kinderen van rijke ouders zijn het zeker, maar wie had gedacht dat deze jonge celeb zelf ook een flinke bankrekening heeft? Op het 'salaris' van €128 per minuut zijn wij in ieder geval behóórlijk jaloers... Maar is het North West, Romeo Beckham of Jayden Smith?

Familie Beckham

En het is... Romeo! De familie Beckham is maar liefst 770 miljoen dollar (zo'n 700 miljoen euro) waard.  Vader David had daarin het grootste aandeel en bracht zo'n 228 miljoen dollar in het laatje. Dat geld verdiende hij voornamelijk met voetbal. Maar ook zijn vrouw Victoria is een echte zakenvrouw en verdiende maar liefst 91 miljoen dollar met haar mode-imperium.

Toch kunnen de kleine Beckhams er ook wat van! De 13-jarige Romeo stond model voor de kerstcampagne van Burberry en verdiende daar maar liefst 68.000 dollar mee. Enne, even een leuke kanttekening: dat is zo'n 141 dollar per minuut... Ook zijn oudere broer Brooklyn is model en was onder andere te zien in Miss Vogue. Het is onbekend wat dat hem opleverde!

Lees ook: Victoria Beckham post hilarische foto

Bron: Life & Style Weekly, Beeld: Getty