Robin Martens is woest

Robin Martens en haar vriend Kenzo dachten heerlijk te kunnen genieten van een reis naar Miami, maar dat liep duidelijk...

Lees ook

Robin Martens en haar vriend Kenzo dachten heerlijk te kunnen genieten van een reis naar Miami, maar dat liep duidelijk niet zoals verwacht. De GTST-ster boekte de reis bij TUI, maar dat is niet voor herhaling vatbaar. Via Twitter haalde ze namelijk keihard uit naar de reisorganisatie…

Woest

“TUI Company? Nooit doen! Mijn vriend en ik hebben de slechtst georganiseerde vakantie gehad. En ze zijn niet bereid om dat goed te maken!”, schrijft Robin op haar pagina. Al vanaf het vliegveld ging alles mis… “We moesten zelf voor die kosten opdraaien, vlucht gemist door gedoe met het huurauto bedrijf”, schrijft de actrice boos op Twitter. Dat kostte het koppel maar liefst 4000 euro extra.

Geen cent terug

Robin is woedend en vooral omdat ze helemaal niks vergoed krijgen. “Met alle stress, extra geld, regelen en toestand krijgen we geen cent terug!” Gelukkig hebben de twee het beste weten te maken van hun vakantie. “We hadden gelukkig elkaar en gelukkig is mijn koffer ook na twee weken terechtgekomen.”

Reactie

Maar ook haar tirade op Twitter heeft weinig teweeg gebracht bij de organisatie. “Beste Robin, het is ons duidelijk dat je het niet met ons eens bent. Helaas zal ons standpunt betreft jouw klacht niet veranderen”, reageerde TUI op de berichten van de actrice. En daar liet Robin het niet bij… Ze haalde nog één keer keihard uit naar de reisorganisatie en schreef op Twitter: “We gaan tegenwoordig met Corendon, erg goed geregeld!”

Lees ook: Zien: Ooh la la Robin Martens deelt sexy bedkiekjes

Bron: RTLnieuws, Beeld: Twitter, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook