Amanda Balk: ‘Deze zomer ben ik opnieuw onder het mes gegaan’

In de nieuwe Grazia staan drie knock-outs voor wie hun uiterlijk top prioriteit is. Amanda Balk is daar &eacut...

Lees ook

In de nieuwe Grazia staan drie knock-outs voor wie hun uiterlijk top prioriteit is. Amanda Balk is daar één van. Er wordt flink gelijnd, getraind en afgezien, maar dan heb je ook wat.

Killer body

"Iedereen heeft andere prioriteiten. Een mooi uiterlijk is een van de dingen waar ik dolgelukkig van word. Ik train hard voor mijn billen en ben er blij mee. Ze zijn niet te groot, niet te klein maar wel lekker rond en tight." Maar haar billen zijn niet het enige waar ze trots op is. "Negen jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten. Deze zomer ben ik opnieuw onder het mes gegaan. Ik heb meteen een maatje meer genomen, dat moest echt na mijn zwangerschap. Ze moeten er natuurlijk wel een beetje strak in zitten", legt Amanda uit.

Gezond eten

Het is niet alleen veel trainen, ook let Amanda goed op haar eten. "Ik kan heus wel eens een patatje eten, maar vind het belangrijk om mijn lichaam fit te houden. Ik zou mijn koffie veel liever mét suiker drinken, maar dat is het me allemaal niet waard. Ik zeg altijd: wil je tien minuten geluk, of de rest van je leven?"

Roddels

Dat er gepraat wordt, vindt ze prima. "Als je bijzonder wilt zijn, kun je commentaar verwachten. Prima, je wil toch niet iemand zijn waar nooit wat over gezegd wordt? Ik ben wie ik ben en ik hou van mooie dingen."

Vegas, de dochter van Amanda en Afrojack, is trouwens op 3-jarige leeftijd al een mini Amanda. De kleuter kan zo een fashion blog beginnen! Zien? Klik HIER.

Benieuwd wat Sanne Hoogkamer en Joy van Velsen allemaal voor hun uiterlijk over hebben? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkels!

Laatste nieuws

Zie ook