Taylor Swift haalt keihard uit naar Kim Kardashian

Catfight in Hollywood! Het lijkt erop dat niet alleen Katy Perry, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Harry Styles en Ka...

Lees ook

Catfight in Hollywood! Het lijkt erop dat niet alleen Katy Perry, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Harry Styles en Kanye West op Taylor Swifts blacklist staan. Kim Kardashian mag zich ook aansluiten in het rijtje. In een nieuw interview met GQ Magazine doet Kim namelijk een boekje open over de ongoing beef tussen hubby Kanye West en zangeres Taylor Swift.

Miauw!

Kanye West kwam begin dit jaar weer in opspraak toen hij in zijn nummer Famous ‘uithaalde’ naar de 26-jarige zangeres. In het nummer rapt hij het volgende over Taylor:“I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous (God damn).I made that bitch famous.”

De rapper kreeg meteen een lading kritiek over zich heen van de ‘Swifties’ en Taylors girl squad. Volgens La Kardashian kroop de zangeres echter onterecht in een slachtofferrol nadat het nummer uitkwam.

Joke’s on you

“Ze was volledig op de hoogte dat het nummer Famous uitkwam én dat die tekst in het lied verwerkt was. Vervolgens wilde ze doen alsof ze dat niet wist”, verklaart Kim. Taylor zou de songtekst zelf hebben goedgekeurd en Kim zou zelfs videobewijs hebben van het telefoongesprek dat Taylor daarover voerde met Kanye.”Mijn echtgenoot krijgt zoveel sh*t over zich heen terwijl hij zelf belde voor toestemming. Welke rapper zou dat doen?”, aldus Kim. “Ik snap niet waarom ze ineens flipte. Het grappigste is nog dat ze zei ‘op de rode loper bij de Grammy’s zal iedereen denken dat ik er tegen was, maar ik zal lachen en zeggen the joke’s on you guys’”.

Bad Blood

Taylors woordvoerder heeft inmiddels gereageerd op de uitspattingen van Kim met het volgende statement: “Taylor neemt Kim Kardashian niets kwalijk, omdat ze snapt dat ze onder enorme druk staat van haar man Kanye West. Ze vertelt immers alleen maar wat haar wordt opgedragen door Kanye. Dat verandert echter niets aan het feit dat wat Kim verkondigt niet waar is.” Taylors woordvoerder bevestigt dat er een telefoongesprek tussen haar en Kanye heeft plaatsgevonden. Kanye wilde echter dat Taylor het nummer zou releasen op haar Twitteraccount, wat zij weigerde. Taylor heeft het nummer ook nooit goedgekeurd, omdat Kanye het haar niet heeft laten horen.

Statement

“Kanye West en Taylor hebben maar één keer gesproken aan de telefoon en dat was in januari dit jaar. In dat gesprek vroeg Kanye haar het nummer te releasen op haar Twitteraccount, maar dat weigerde ze. Kanye heeft nooit verteld dat hij de term ‘that bitch’ zou gebruiken in zijn nummer en dat dat op haar zou slaan. Een nummer kan nooit en te nimmer goedgekeurd worden als je het nooit hebt gehoord. Toen Taylor het nummer voor het eerst hoorde, op het moment dat iedereen het nummer voor het eerst hoorde, schaamde ze zich dood. Ze begrijpt gewoon niet waarom Kanye en nu ook Kim haar niet gewoon met rust laten.”

Lees ook: BIZAR feitje over Taylor Swift

Bron: Mirror, InTouch, Just Jared Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook