Joan Pronk over deelname Like Me, I’m Famous: ‘In het dagelijkse leven ben ik niet zo bezig met likes’

Joan Pronk won Love Island samen met liefje Mert. Gaat het haar in Like Me, I'm Famous opnieuw lukken om de winst te bemachtigen?

Joan Pronk weet precies hoe ze mensen voor zich kan winnen. Dit heeft ze namelijk in Love Island al laten zien. Toch is het een ander verhaal als je likes en dislikes moet verzamelen, zoals het geval is in de nieuwste Videolandserie Like Me, I'm Famous. “Ik dacht dat ik heel competitief ingesteld was, maar met een denkspel en vrienden maken is me dat best wel tegen gevallen”, vertelt Joan aan Grazia.

Blanco in het spel

Joan is een van de tien influencers die meedoet aan het nieuwste Videolandprogramma. Het was wel even iets anders dan Love Island, zo erkent de voormalig islander. Zo zegt ze zelf: “Ik was een meeloper. Ik wist niet hoe het spel gespeeld moest worden en vaak deed ik maar wat.”

Toch ging ze niet compleet blanco het spel in. Voor haar deelname heeft ze namelijk een beetje afgekeken bij onze buurlanden. De Duitse variant van het programma is bij onze Oosterburen een grote hit. “Ik heb wel wat filmpjes gezien van het programma, maar ze hebben er gelukkig wel een andere draai aangegeven.” De Duitse Like Me, I’m Famous heeft meer weg van Big Brother en is de strijd daar nog heftiger. Oh my!

Geen paniek

Het programma draait dan wel om het krijgen van zoveel mogelijk likes en dislikes, maar dit is niet iets waar Joan in real life veel mee bezig is. “Ik post elke dag een foto (op Instagram, red.) en dan ben ik wel nieuwsgierig hoeveel likes ik krijg. Je bent er namelijk elke dag mee bezig.”

Toch heeft Joan geen rotdag als ze een keer weinig likes krijgt. “Ik raak dan niet in paniek”. Joan kan doorgaans altijd wel rekenen op veel likes, zo heeft ze namelijk 165.000 volgers op Instagram. Wauw!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws