Joan Pronk over Mert: ‘Hij is trots dat ik gevraagd werd voor Like Me, I’m Famous’

Joan kreeg tijdens de wedstrijd veel steun van haar vriend Mert.

Als er iemand blij is met Joan Pronks deelname aan Like Me, I'm Famous, is het wel haar vriend Mert. De twee leerden elkaar kennen via Love Island en zijn sindsdien een powerkoppel. Tijdens haar deelname aan het nieuwste Videolandprogramma heeft ze dan ook veel steun gehad aan haar vriend, zo vertelt Joan aan Grazia.

Jaloers

“Mert is heel trots dat ik benaderd werd voor het programma”, deelt Joan openhartig. Hij vond het heel leuk dat zijn vriendin mee mocht doen, en had zelf ook wel aan het programma willen deelnemen. “Hij was een beetje jaloers”, grapt Joan.

Regelmatig contact

LMIF kon er soms best heftig aan toe gaan. Tijdens de opdrachten door mocht Joan gelukkig regelmatig contact hebben met haar boyfriend, en dat gaf haar veel rust. “Hij gaf mij toen adviezen over hoe ik het moest aanpakken en hij hield mij rustig.” De onderlinge strijd was namelijk soms best pittig, zo deelde Joan al eerder. “Als ik er even doorheen zat, vond ik het heel fijn om met hem te praten.”

Ruige Joan

Dat Joan veel aan Mert had, moge duidelijk zijn. Maar wat vindt hij er eigenlijk van dat Joan een ruig verleden heeft gehad? In een opdracht kwam namelijk naar voren dat Joan vroeger weleens met meisjes heeft gevochten. “Ik had hem weleens verteld over vroeger. Dat vond hij niet zo leuk, maar we hebben allemaal weleens dingen meegemaakt (die niet leuk zijn, red.)”, legt Joan uit.

“Je moet maar zoveel mogelijk vertellen over je verleden, want dan weet je partner alles meteen. Dan snijd je jezelf ook niet in de vingers.” Wijze woorden, Joan!

Beeld: YouTube (Joan & Mert)

Laatste nieuws