Zien: De eerste duidelijk foto van Myllena Mae

Myllena Mae, het dochtertje van Doutzen Kroes en Sunnery James, wordt eind volgende maand alweer 2 jaar. En hoewel mama...

Lees ook

Myllena Mae, het dochtertje van Doutzen Kroes en Sunnery James, wordt eind volgende maand alweer 2 jaar. En hoewel mama en papa regelmatig in de spotlights staan, komen hun kinderen dat nauwelijks. Zo hebben we nog nooit een écht duidelijk foto van Myllena gezien. Tot nu!

Ein-de-lijk!

Op elk kiekje dat gedeeld werd, keek het kleine meisje net niet in de lens of gaf Doutzen haar bijvoorbeeld borstvoeding waardoor enkel de achterkant van haar hoofdje te zien was. Maar nu kunnen we ein-de-lijk zien hoe ze eruit ziet, want vader Sunnery deelde vandaag een leuke foto met zijn kids. Op het kiekje is te zien dat hij samen met Myllena en Phyllon voor de bank zit en het drietal heeft het duidelijk naar hun zin. “Blessed! ❤️ #fathersday“, schrijft hij bij het beeld.

Ook Doutzen deelde een kiekje in het teken van Vaderdag. Op het beeld ligt het hele gezinnetje in bed en geeft het topmodel haar man een kus. “My happiest moments are together with you and our children! To share that kind of love for two little people with the love of my life makes me so grateful! I love you so much❤️”, schrijft ze erbij.

Maar de grote vraag is natuurlijk: op wie lijkt ze meer, mama of papa? Je ziet het hieronder:

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook