Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ex van Eminem gespot in bikini

Kim Mathers, de ex vrouw van Eminem, ziet er beter uit dan ooit. In bikini geniet ze bij haar huis in Detroit van het mooie weer; de foto’s zie je hier. Het is nu een jaar geleden dat ze een einde aan haar leven wilde maken. “Ik zat aan het einde van een weg waar ik wist dat ik alleen mezelf pijn zou kunnen doen en niemand anders”, vertelde ze daarna. “Ik dronk, nam pillen en gaf gas terwijl ik de paal probeerde te raken.” Ze overleefde het ongeluk en kreeg daarna veel steun van Eminem. “We zijn hele goede vrienden. We proberen samen onze kinderen op te voeden zodat ze een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.” Inmiddels lijkt ze zelf ook weer van het leven te genieten.

Groot verdriet voor One Direction fans

One Direction is tijdelijk uit elkaar, maar de jongens beloofden hun fans dat ze binnenkort weer aan een gezamenlijk album gaan werken. Nu blijkt echter dat Harry Styles onlangs niet heeft getekend voor één soloalbum bij Columbia Records, maar wel drie. Ondertussen is hij ook bezig met zijn filmcarrière; hij zit momenteel middenin de opnames van Christopher Nolans nieuwe film Dunkirk. Dit betekent dat hij voor een nieuw One Direction album voorlopig geen tijd heeft, wat hard aankomt bij fans.

Stylist Kanye West beschuldigd van verkrachting

Meer dan 21 vrouwen beschuldigen Ian Connor, stylist en vriend van Kanye, van verkrachting. De vrouwen hebben zich gemeld bij Amber Rose, de ex-vriendin van Kanye, omdat ze in Los Angeles de slut walk organiseert. Dit zijn wereldwijde protesten naar aanleiding van een verkrachtingszaak in Canada waarbij een politie-agent stelde dat vrouwen er dan maar niet zo sletterig bij moeten lopen. “Omdat ik de Slut Walk organiseer, nemen die vrouwen contact met mij op. Ze willen daar hun verhaal komen vertellen.”

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook