Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw ondergaat transformatie om er zo nep mogelijk uit te zien

We hebben al wat rare dingen voorbij zien komen als het gaat om plastisch chirurg. Zo zijn we Human Ken e...

Vrouw ondergaat transformatie om er zo nep mogelijk uit te zien

We hebben al wat rare dingen voorbij zien komen als het gaat om plastisch chirurg. Zo zijn we Human Ken en Human Barbie zeker nog niet vergeten, liet deze vrouw haar borsten vergoten en eindigde ze met vier borsten en kreeg een andere vrouw tijdens feestje cement fillers ingespoten... En nu is er weer zo'n bijzonder verhaal.Deze vrouw heeft namelijk één doel: er zo nep mogelijk uitzien. Enne, ze is al aardig op weg!

Plastische chirurgie

De meeste mensen die een bezoekje brengen aan de plastisch chirurg willen een zo natuurlijk mogelijk resultaat, maar deze Britse vrouw, genaamd Star, niet. Zo onderging ze een neuscorrectie, liposuctie in haar benen, liet ze op verschillende plekken botox inspuiten en gaat ze elke maand naar de kliniek voor lip fillers. Daarnaast liet ze twee keer haar borsten vergroten van een cup A naar cup E en zou ze een 'designer vagina' hebben.

De reden achter haar transformatie? Star zou een moeilijk jeugd hebben gehad en merkte dat ze steeds meer op haar moeder begon te lijken. Iets wat ze dus absoluut wilde voorkomen. En tja, daarnaast is ze gewoon dol op alles wat fake is. "Ik haat natuurlijk. Alles aan mij is nep, i love it", vertelt ze.

Geweigerd door artsen

En ze is nog lang niet klaar met haar transformatie. Ze vloog namelijk naar LA om mee te doen aan Botched, een televisieprogramma over blunders op het gebied van plastische chirurgie. Daarin vroeg ze artsen Terry Dubrow en Paul Nassifom om een derde borstvergroting en een corrigerende operatie voor haar neus, omdat deze blijft lopen sinds haar neuscorrectie.

Die wilden haar daarentegen niet helpen omdat ze bang zijn dat deze operaties mogelijk kunnen leiden tot ernstige complicaties. Daarnaast zouden zij haar neus groter moeten maken om te zorgen dat ze beter kan ademen en dat zag Star zeker niet zitten. In het programma laat ze dan ook weten dat ze van plan is om naar Polen te reizen, aangezien de artsen daar wel bereid zijn om haar te 'helpen'.

Benieuwd hoe ze er nu al uitziet? Je ziet het hieronder:

Lees ook: Moeder en dochter verslaafd aan plastische chirurgie

Bron: Daily Mail, Beeld: Istock, YouTube