Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Brett Oppenheim haalt uit naar fans na onjuiste geruchten over Jason en Chrishell

Volgens geruchten zou de relatie van Jason en Chrishell alleen voor de publiciteit zijn.

Brett en Jason Oppenheim

Vlak nadat de opnames van het vijfde seizoen van Selling Sunset waren afgerond, maakten Jason Oppenheim en Chrishell Stause bekend dat ze niet meer bij elkaar zijn. Volgens veel fans was deze timing behoorlijk verdacht. Er deden dan ook veel geruchten de ronde dat Jason en Chrishell een fake relationship hadden. Maarre, van zulk soort opmerkingen is broer Brett Oppenheim absoluut niet gediend.

Nieuwe relatie

Afgelopen zomer waren wij – en met ons vele andere Selling Sunset-fans – in shock toen Chrishell en Jason bekendmaakten in love te zijn. Op Instagram deelden de lovebirds een reeks vakantiekiekjes, waarop ze er wel héél verliefd uitzagen. Helaas ontbrak de romance van Chrishell en Jason in het vierde seizoen van Selling Sunset, dat onlangs uitkwam. Maarre, aan het einde van het seizoen kregen we alvast een teaser voor het vijfde seizoen te zien. Daaruit werd al snel duidelijk dat de nieuwe relatie tussen de makelaars breed uitgemeten zou worden.

Spoiler: er is helaas geen happily ever after voor Chrishell en Jason. Onlangs maakten de realtors bekend dat hun liefdesavontuur na vijf maanden alweer voorbij is. Dat ze dit nieuws deelden vlak nadat de opnames voor het vijfde seizoen van Selling Sunset waren afgerond, vonden fans op zijn zachtst gezegd verdacht.

Voor de publiciteit

Zou de relatie van Jason en Chrishell nep zijn en alleen voor extra publiciteit voor de nieuwe Selling Sunset-seizoenen moeten zorgen? Veel fans lijken het zeker te weten. Zo schrijft iemand op Twitter: "Je wil mij vertellen dat Chrishell Stause en Jason Oppenheim de dag na de laatste opnames voor seizoen vijf van Selling Sunset uit elkaar gingen? Dat moet wel een gedwongen PR-relatie zijn geweest waar ze allebei niet meer tegen konden, aangezien ze hun break-up zo snel mogelijk hebben aangekondigd." Een andere fan schrijft: "Selling Sunset seizoen 6 bevestigd."

Houden nog van elkaar

Hoewel de timing van de break-up zeker verdacht is, kan het natuurlijk nog altijd toeval zijn. Een verslaggever van TMZ besloot polshoogte te nemen bij tweelingbroer Brett Oppenheim. "Heel handig dat ze voor seizoen 5 bij elkaar kwamen en nu gaan ze uit elkaar voordat het eindigt", aldus de reporter.

Maarre, Brett moet niets van deze geruchten weten. "Mijn broer en Chrishell houden allebei meer elkaar dan dat Jason misschien wel ooit van iemand heeft gehouden", vertelt hij. Awh!

Showbizz
  • NSMBL
  • BrunoPress