Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Rolf Sanchez en vriendin Sophie delen knappe transformatie

De twee besloten na hun vakantie het roer drastisch om te gooien.

Rolf Sanchez Sophie

65 dagen lang geen alcoholische versnaperingen, ongezonde snacks laten staan en iedere dag sporten: Rolf Sanchez en vriendin Sophia Mason besloten de uitdaging aan te gaan. De twee delen het eindresultaat op Instagram en wij zijn impressed.

Killerbody

Nadat Rolf en lover Sophia de kiekjes van hun laatste zomervakantie zagen, besloten de twee het roer volledig om te gooien. Zo deelt Rolf dat hij en Sophia vonden dat ze er niet op hun fitst uitzagen, waardoor de twee besloten een pittige uitdaging aan te gaan. "We daagden elkaar uit om 65 dagen achter elkaar te trainen, in deze 65 dagen geen alcohol te drinken en niet te cheaten."

Niet alleen wilden de twee strakker in hun vel zitten, ook was het de bedoeling om aan hun mentale gesteldheid te werken. Met een before and after kiekje op Instagram zien we het resultaat na 65 dagen. Wat een killerbody's!

Teamplayer

Ook Sophia deelt de beelden op Instagram. De beauty laat weten dat deze nieuwe levensstijl niet alleen fysiek, maar ook mentaal z'n vruchten heeft afgeworpen. "Nu met de feestdagen even extra genieten van een hapje en een drankje om het vervolgens weer op te pakken, want dit is echt het beste cadeautje wat we onszelf konden geven", schrijf ze dan ook.

Sophia bedankt vervolgens haar grote liefde, gezien de twee samen tot dit indrukwekkende eindresultaat zijn gekomen. "Trots op ons, teamplayer Rolf 😘💪🏼"

Misschien ook voor jou:
Zien: dit is de knappe vriendin van Rolf Sanchez
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram