Temptation Islands Haroon opnieuw in opspraak

Hoewel het Temptation Island-avontuur is afgelopen, komt er steeds meer sleaze and dirt over de castleden boven wat...

Lees ook

Hoewel het Temptation Island-avontuur is afgelopen, komt er steeds meer sleaze and dirt over de castleden boven water. Deze keer is het Haroon die wederom in opspraak is.

Roof

Zijn toenmalige vriendin Ayse waarschuwde iedereen al voor de spierbundel. “Hij is een manipulator van de ergste soort, hij is zo fake als maar kan zijn”, benadrukte ze nadat Haroon haar meerdere keren ontrouw was in het programma. Toch had binnen de kortste keren in Vlaanderen een nieuwe vriendin aan de haak geslagen, maar ook dat verhaal kende geen happy ending. “In een half uurtje tijd roofde hij mijn huis leeg uit wraak”, vertelt zijn inmiddels ex-vriendin aan Dag Allemaal.

Nachtmerrie

“Hij deed mij geloven dat het echte liefde was, dat we een toekomst konden uitbouwen. En nu… Wat een nachtmerrie”, aldus de 24-jarige “Annelies” uit Oost-Vlaanderen. “Hij verbleef al vier dagen bij mij, en het was de bedoeling dat hij nog een week zou blijven.” Haar echte naam wil ze niet gepubliceerd zien, want ze schaamt zich en ze wil vermijden dat men de indruk krijgt dat ze enkel uit is op aandacht. “Ik vond het vreemd dat hij amper kleren had meegenomen. Eén klein reiszakje had hij bij zich. En achteraf beschouwd toont dat voor mij aan dat Haroon z’n daden vooraf heeft beraamd. Hij wist goed genoeg dat hij snel weer weg zou zijn bij mij thuis.”

€10.000

“Die nacht van zaterdag op zondag heeft hij mijn huis quasi leeggeroofd. Een halfuurtje was ik weg, naar de nachtwinkel. Toen ik terugkwam stond m’n schuifraam wagenwijd open. En al m’n kastdeuren ook. Wat een nachtmerrie, ik was in shock. Haroon had zich uit de voeten gemaakt en hij had alles van waarde meegenomen.” Maar dat is niet alles. “Een smartphone, handtassen van Gucci en Louis Vuitton. Tweeduizend euro ’t stuk, hé, die tassen. Ik had twee lades vol designzonnebrillen, die heeft hij ook meegegrabbeld. En al m’n parfumflesjes, kleren uit m’n droogkast, noem maar op. De totale waarde zal een pak boven de 10.000 euro liggen.”

Spoorloos verdwenen

“Ik ben hem zelfs nog achterna gereden die nacht. Maar ja…Die was al ver weg, waarschijnlijk richting Nederland. En hij heeft alle contactlijnen afgesneden. Z’n telefoon wordt niet opgenomen, hij heeft me van al z’n sociale-mediaprofielen gesmeten, hij is gewoon verdwénen. Eén keer heeft hij me nog gecontacteerd, met een speciaal daarvoor aangemaakt profiel. Zijn boodschap was dat ik het liever zo moeten laten, of ik zou nog iets gaan meemaken. Ik heb klacht ingediend bij de politie.”

Haroon werd herhaaldelijk gecontacteerd door Dag Allemaal om zijn versie van het verhaal te vertellen, maar de telefoontjes werden compleet genegeerd.

Bron: Dag Allemaal, Nieuwsblad.be, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook