Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Amber Heard onder de blauwe plekken

Afgelopen vrijdag werd Amber Heard gespot op het vliegveld van Los Angeles en ze zag er niet goed uit. De armen van de actrice zaten onder de blauwe plekken. Ze zou nog hebben geprobeerd om die te verbergen met een paar armbanden, maar de paparazzi wist het toch vast te leggen. Bekijk de beelden hier.

Erg toevallig, want diezelfde avond dook er nog een video op waarin een zeer gewelddadige Johnny Depp te zien is, die 's morgens vroeg de keuken kort en klein slaat. Het is duidelijk dat de acteur teveel gedronken heeft en Amber filmt alles. Maar als hij dat ontdekt, krijgt ook zij er flink van langs. Er wordt zelfs gezegd dat hij een wijnfles naar haar gooide. Dit schokkende filmpje zie je hier.

Mila Kunis deelt angst als het gaat om kinderen

Als er één ding is waar Mila Kunis bang voor is, is het wel dat haar kinderen ‘verwende rotzakken’ worden. "Dat wil ik absoluut voorkomen", vertelt de actrice aan Mirror. "Wij waren arm. Mijn kinderen hoeven geen soep te eten die bestaat uit ketchup met water." De vrouw van Ashton Kutcher laat dan ook weten dat haar kinderen bevoorrecht zijn. "Ze kunnen alles krijgen en dus moeten we ervoor zorgen dat ze dankbaar blijven voor hetgeen ze hebben."

John Legend onthult moment dat hij verliefd werd op Chrissy

John Legend en Chrissy Teigen leerden elkaar in 2007 kennen tijdens de opnames van een videoclip en nu onthult de zanger alle ins en outs over het moment dat hij als een blok voor haar viel. Hij beschrijft het begin als een ‘digitale romance' en vooral haar sms’jes zouden ervoor gezorgd hebben dat hij verliefd werd op het model.

"Ik werd verliefd op haar omdat ze gewoon ontzettend goed is met het maken van mooie berichtjes van 140 tekens", vertelt John aan Entertainment Tonight. "We belden in het begin heel erg veel en stuurden elkaar berichtjes. Zo leerde ik haar lieve karakter en haar gevoel voor humor kennen."

Bron: Mirror, Daily Mail, Entertainment Tonight, Telegraaf, Beeld: Getty