Amanda Balk openhartig over band met Afrojack

Amanda Balk wordt ook wel de Kim Kardashian van de lage landen genoemd en daardoor kan je wel zeggen dat ze Nederla...

Lees ook

Amanda Balk wordt ook wel de Kim Kardashian van de lage landen genoemd en daardoor kan je wel zeggen dat ze Nederlands bekendste realityster is. In een interview met Shownieuws praat Amanda uitgebreid over haar aanstaande huwelijk, maar ook over de band met Afrojack.

Grote liefde

In haar realitysoap Keeping Up With The Balkjes geeft de moeder van de 4-jarige Vegas een kijkje in haar luxe leventje. Amanda kreeg haar dochter samen met Nick van der Wall, beter bekend als DJ Afrojack. De twee gingen al uit elkaar toen Amanda nog zwanger was. Over de huidige relatie tussen haar en de DJ vertelt ze: “De band tussen ons is goed. Hij is natuurlijk wel erg druk, maar als die hier is dan is die ook gewoon met Vegas. Laatst hebben we met zijn drietjes Vegas haar verjaardag in Miami gevierd. Je gaat uit elkaar als partners, maar je gaat verder als ouders. We hebben allebei dezelfde grote liefde en dat is Vegas”.

Celebrity wedding

De realityster zal volgend jaar in het huwelijk treden met haar grote liefde Stavros Tsatsos. Het feest zal plaatsvinden op het Griekse eiland Mykonos en volgens Amanda wordt het echt een droomhuwelijk, een soort celebrity wedding met alles erop en eraan. Haar jurk heeft ze al en zou rond rond de 20.000 euro hebben gekost. Het is wel duidelijk dat de Nederlandse Kardashian alles uit de kast trekt en niets haar meer in de weg staat om straks te stralen als bruid.

Lees ook: Amanda Balk hield fans lange tijd voor de gek

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook