De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels van...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: eitheryou love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner op stap met ex-zwager Scott Disick

Sinds de overval in Kim Kardashian’s appartement houdt de hele familie zich een beetje op de achtergrond. Kendall en Scott besloten om gisteren toch even de deur uit te gaan om een hapje te eten bij een Italiaans restaurant. De twee werden ruim een jaar lang aan elkaar gelinkt door de media en er waren zelfs geruchten dat het zusje van Kourtney zwanger was van hem. De familie lachte de geruchten weg, maar de laatste tijd worden ze weer regelmatig samen gespot. Fans vermoeden dan ook dat er toch echt wat speelt tussen de twee.

Post op Instagram doet fans vermoeden dat KUWTK gaat stoppen

Vlak na het hele gebeuren in Parijs werd al bekendgemaakt dat er sinds de overval niet meer werd gefilmd voor Keeping Up with the Kardashians. Er werd zelfs al gesuggereerd dat de realityserie helemaal zou stoppen. De officiële Instagrampagina van de serie lijkt dit nu te bevestigen met een post op Instagram. Als bijschrift staat er namelijk ‘Family first, XOXO’ en dat maakt fans gek. Reacties als ‘No, don’t cancel the show’ en ‘Does this mean it’s over?’ zijn een greep uit de vele reacties. De familie zelf heeft het gerucht nog niet bevestigd. Let’s hope it’s not true!

Kim Kardashian annuleert birthday party in Las Vegas

De bekendste Kardashian is nog steeds herstellende van de heftige gebeurtenis die ze in haar appartement in Parijs meemaakte. Zo zou ze al haar zakelijke afspraken voor de komende periode hebben afgezegd, maar lijkt ze nu ook haar privé-agenda te hebben opgeschoond. De realityster wordt volgende week 36 jaar en zou dit een week later groots gaan vieren in nachtclub Hakkasan. Omdat Kim nog steeds aan het herstellen is van de traumatische ervaring, zou ze volgens E! News de birthday party hebben afgezegd.

Bron: Hollywood Life, Daily Mail Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook