De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nage...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love em or you hate em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kourtney Kardashian geeft update over Kim Kardashian

Kourtney Kardashian is het eerste familielid dat tijdens een interview met Today Extra een update over Kim Kardashian geeft. “Het gaat niet goed met haar. Ik denk dat we er allemaal ondersteboven van zijn. Maar ze heeft een grote familie die haar steunt. Ik weet dat na alle traumatische gebeurtenissen die we hebben meegemaakt, we er altijd als familie samen uitkomen. Dat is alles wat telt.”

Begin deze maand werd Kim overvallen in haar appartement in Parijs, waarbij juwelen met een waarde van ruim 8 miljoen dollar buit werden gemaakt. De realityster heeft sindsdien haar gezicht weinig laten zien. “Ze is nog steeds aan het uitzoeken wat ze wil doen. Ze heeft geen plannen voor publieke optredens. Voor nu wil ze gewoon zonder schijnwerpers bij haar kinderen zijn”, vertelt een insider aan People.

Nieuwe Kimojis gelanceerd tijdens break Kim Kardashian

Hoewel Kim Kardashian besloot om voorlopig afstand te nemen van social media, blijft de lancering van nieuwe Kimojis gewoon op actief staan. Haar assistent Stephanie Sheppard helpt een handje met het updaten van Kim’s website, waarop een nieuw aantal emoticons werd gelanceerd. Enne, het zijn niet zomaar emoticons. Van een naakte Kim tot billen die als asbak dienen, de nieuwe Kimojis zijn behoorlijk naughty. Het is dan ook niet zo gek dat de waarschuwing ‘Parental Advisory Explicit Content’ ook in het pakket zit.

Een foto die is geplaatst door (@the4wests) op

Blac Chyna niet zo blij met hechte band tussen Kylie Jenner en zoon

Een paar dagen geleden organiseerde Kylie Jenner een uitgebreid verjaardagsfeestje – mét Ferrari’s, reuzenrad en bungee trampoline – voor het 4-jarige zoontje van Tyga, King Cairo. Toch lijkt moeder Blac Chyna niet zo blij te zijn met al die verwennerij en vooral de hechte band tussen de jongste Jenner-telg en haar zoon. “Ze is niet blij dat Kylie haar probeert te overtreffen. Ze zag het feestje en ze waardeerde het, maar Kylie moet stoppen de rol van Chyna over te nemen. Chyna vindt het leuk als Kylie kleine dingen voor King doet, maar ze wil niet dat King meer verwend wordt door haar dan door zijn eigen moeder”, vertelt een bron aan Hollywood Life.

Laatste nieuws

Zie ook