Toen & nu: De cast van Kees & Co

Het is inmiddels alweer 19 (!) jaar geleden dat het eerste seizoen van de familiekomedie Kees & Co op de buis versch...

Lees ook

Het is inmiddels alweer 19 (!) jaar geleden dat het eerste seizoen van de familiekomedie Kees & Co op de buis verscheen. In huize Heistee was er altijd wel iets aan de hand. Niets was te gek voor Kees en Ben en hun twee kinderen Anne en Rudie. En eigenlijk hoorde beste vriendin Sonja ook een beetje bij de familie. De jaren zijn inmiddels verstreken en ook de familie Heistee is de nodige jaartjes ouder geworden. Benieuwd hoe ze er nu uitzien? Je ziet het hieronder.

Toen

Nu

Simone Kleinsma – Kees Heistee

Simone Kleinsma vond haar passie in het toneelwerk en schitterde op het podium bij diverse musicals als Mamma Mia! en Sister Act. Toch pakte ze af en toe ook nog het acteerwerk op en was in 2013 nog te zien in Verliefd op Ibiza. Momenteel heeft ze haar eigen theatershow Simone!

Rik Hoogendoorn – Ben Heistee

Rik zul je misschien wel kennen als Rik van Sesamstraat. Ook presenteerde hij Het Sinterklaasjournaal. Hij was voor het laatst op televisie te zien in Dokter Tinus.

Amber Teterissa – Anne Heistee

Amber had in 2006 nog een rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden. Momenteel is ze voornamelijk te vinden op het toneel en heeft het theatergezelschap The Dutch Factory opgericht, waar ze in het toneelstuk Romeo & Juliet speelt.

Robin Tjon Pian Gi – Rudie Heistee

Robin Tjon stopte na Kees & Co met acteren en werd medisch student. Momenteel is hij hoogleraar Medische Wetenschappen.

Esther Roord – Sonja Wegeman

Esther Roord was na Kees & Co nog in reclamespotjes van Philadelphia en McDonald’s te zien. Ook heeft ze in toneelstukken gespeeld, waaronder Piaf de Musical en Mama!

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook