Is dit de nieuwe ‘vriendin’ van Lil’ Kleine?

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Monica Geuze en Lil’ Kleine een punt achter hun relatie hebben gezet. Toch...
Is dit de nieuwe ‘vriendin’ van Lil’ Kleine?

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Monica Geuze en Lil’ Kleine een punt achter hun relatie hebben gezet. Toch duurde het niet lang voordat de rapper met een nieuwe ‘vlam’ werd gespot.

Break-up

Monica merkte op dat er al enige tijd onduidelijkheid was, met betrekking tot haar relatie met Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is. “Jorik en ik zijn al een tijdje uit elkaar. Dat is toch wel belangrijk om te vertellen, ondanks dat ik ervoor heb gekozen om dat deel van mijn leven privé te houden”, liet ze in haar vlog weten. "Ik hoef hier verder helemaal niet de vuile was buiten te hangen, maar ik wilde dit wel even mededelen.” Monica benadrukte dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Nieuwe vlam

Jorik had duidelijk een gezellig avond gisteren en werd tijdens het stappen met een nieuw meisje, wiens naam Yasmin luidt, gespot. Jorik deelde intieme filmpjes op Snapchat en niet veel later plaatste hij ook een innige foto op Instagram – die hij vervolgens ook weer meteen verwijderde. Enne, er kwamen in ieder geval veel hartjes emoticons bij kijken. Je ziet de foto's hieronder.

Lees ook: Lil’ Kleine emotioneel op tv

De verwijderde Instagram-foto

En dit is vermoedelijk de nieuwe vriendin van de rapper...


Bron + Beeld: Instagram, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8ea05aa0c31', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });