Na zoveel dates kan je het beste seks hebben

Wanneer je met iemand gaat daten, is het hele ‘Wanneer is het juiste moment om seks te hebben’-verhaal toch altijd een d...

Lees ook

Wanneer je met iemand gaat daten, is het hele ‘Wanneer is het juiste moment om seks te hebben’-verhaal toch altijd een ding. Volgens professional matchmaker Alessandra Conti is er één ding waarop je zou moeten wachten, voordat je besluit om met iemand het bed in te duiken.

Apps

De datingcoach werkt zelf al jaren met de grootste sterren, vrouwen met eigen bedrijven en modellen die het zelf niet lukt om hun grote liefde te vinden. Toch heeft niet iedereen het geld om zo’n iemand – vooral in Amerika is dit populair – in te huren. Zo beschrijft ze dat je op de datingmarkt twee soorten mannen hebt; de mannen die via een datingapp hun nieuwe liefde proberen te vinden en mannen die in real life op zoek zijn naar liefde. Volgens Alessandra zouden verschillende studies hebben uitgewezen dat mannen die datingapps gebruiken, eerder als doel hebben om meerdere vrouwen tegelijk te daten, dan dat ze iets serieus zoeken.

Seks

Mocht je dus zo’n man aan de haak slaan, weet dan ook dat deze mannen ons vrouwen in twee categorieën plaatsen. De eerste groep bestaat uit vrouwen waarmee ze enkel en alleen seks zouden willen hebben en de tweede groep uit vrouwen waarmee hij serieuzer is. Maar hoe kom je er nou achter tot welke groep jij behoort?

The one

Mocht je nou puur en alleen daten voor de fun en alleen maar uit zijn op seks? No worries, dat is je goedrecht. Maar mocht je het inmiddels tijd vinden voor iets serieus, dan is er één belangrijke regel. Waar je normaal gesproken de afspraak met jezelf maakte om na drie dates de teugels te laten vieren, is er volgens haar maar één regel waar je je aan moet houden; heb pas seks met hem als je daadwerkelijk een relatie hebt. Volgens Alessandra is dit de enige manier om erachter te komen of de man die jij leuk vindt, ook daadwerkelijk the one is. Dus hoe stom het misschien ook klinkt, keep your legs closed. En dan weten jij en je nieuwe vriend of dat jullie klaar zijn voor de toekomst.

Lees ook: Tips van de baas van Tinder himself

Bron: Elite Daily Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook