De Kardasian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Waar is je been, Kendall?
Kendall en haar zus Kylie waren afgelopen week aanwezig op de afterparty van de Golden Globes. De zussen werden op de gevoelige plaat vastgelegd, maar er was wel iets heel opmerkelijks te zien aan Kendall. Het model lijkt namelijk maar één been te hebben op de foto. Oeps…

Een deel van het politierapport over de gewelddadige overval op Kim Kardashian is uitgelekt
De Franse krant Le Journal du Dimanche heeft zondag uit de eerste verklaring van de Amerikaanse realityster vlak na de beroving gepubliceerd. Daarin doet ze uit de doeken hoe ze werd vastgebonden en welke sieraden er allemaal zijn verdwenen.

Kim deed haar verklaring enkele uren na de overval. Zoals eerder al duidelijk werd, overvielen gemaskerde mannen haar begin oktober in haar appartement in Parijs. Een van de overvallers vroeg haar naar haar ring. In eerste instantie hield Kim zich van de domme, maar toen er een pistool op haar werd gericht liet ze de ring zien. Daarna moest Kim haar andere juwelen en geld laten zien, voor haar armen en benen werd vastgebonden en haar mond werd dicht getapet. Gekleed in enkel een badjas werd ze daarna naar haar badkamer gesleurd waar ze in de badkuip werd gelegd. In Kims sieradenbox bevonden zich onder meer twee diamanten armbanden van Cartier, een gouden en diamanten halsketting van Jacob, diamanten oorbellen van Lorraine Schwartz en een gouden Rolex. “Ik ben voor zeker vijf miljoen dollar aan sieraden kwijt”, stelt Kim in de verklaring. De realityster zei ook tegen de politie dat de dieven waarschijnlijk geen professionals waren, gezien de manier waarop ze haar vastbonden.

Khloé Kardashian neemt het op voor haar zus
Khloé Kardashian maakte haar opwachting bij de Today Show om haar serie Revenge Body te promoten. Niet geheel onverwacht vroeg interviewer Natalie Morales haar ook over de overval op haar zus. “Het is uitermate traumatisch wat haar is overkomen”, zegt ze. “Gelukkig is onze familie heel erg close en we komen er met z’n allen wel doorheen.” Khloé noemt de brute overval een wake up-call. Op de vraag of de overval een resultaat is van hun uitbundige levensstijl die ze volop showen op social media, is Khloé heel kort: “Nee, ik geloof niet dat mensen die wat meer van hun leven laten zien, het betekent dat ze het verdienen of bang moeten zijn om beroofd te worden.” Het hele interview zie je hieronder.

Bron: Instyle, Instagram, RTL, Today Show, Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook